Visualisatie
Terreinindeling
Design
Autocad
Pitch of presentatie
Stage design
Indeling evenement
Vergunningaanvraag
Rigging plots
Concept
Schets concept
meubilair plattegrond

tekeningen en plattegronden

Kijk voor meer info hierover op www.evenementenplattegronden.nl 

 

In de verschillende stadia van idee tot uitvoering zijn er opdrachtgevers, gemeenten en/of leveranciers bij de productie betrokken. Tijdens het gehele traject kunnen (technische) tekeningen goed als communicatiemiddel gebruikt worden en kan het de planning van uw evenement gemakkelijker en succes- voller laten verlopen. De (technische) tekeningen geven hierbij in één opslag een duidelijk beeld van uw concept of idee.

 

Voor een vergunningsaanvraag dient vrijwel altijd een tekening aangeleverd te worden bij de gemeente. Deze tekening is aan te vullen met allerlei soorten informatie en details voor de leveranciers en opbouwploegen. Aangezien de tekeningen op schaal zijn, kan er tijdbesparend gewerkt worden omdat alle leveranciers exact weten wat de indeling van de productie is. 

 

De tekeningen of 3D renderingen kunnen uw opdrachtgever in een pitch of presentatie een duidelijk beeld geven van het concept. Met bijbehorende foto’s van de ingetekende materialen kan de plattegrond of rendering als een moodboard of sfeerimpressie gebruikt worden.